6.4 C
Lloret de Mar

Concert de l’hotel Santa Marta, aquest diumenge, amb el Cuarteto Albéniz de Prosegur

El concert es farà el dia de Santa Marta, en homenatge a Marta Batlló i Jordi Noguera, aquest diumenge a l’ermita de Santa Cristina, a partir de les 20 hores.

Cuarteto Albéniz al Concurs Internacional Paper de Música de Capellades
Cuarteto Albéniz al Concurs Internacional Paper de Música de Capellades

Darreres Notícies

L’hotel Santa Marta celebra Santa Marta amb un concert a l’ermita de Santa Cristina. De fet, ja fa 25 anys que organitza aquesta actuació, que es fa en homenatge als fundadors de l’hotel: Marta Batlló i el seu fill, Jordi Noguera. De fet, ella va ser qui va començar a organitzar aquest concert i el seu fill se’n va encarregar durant vint anys. Ho explica el director de restaurant i banquets de l’hotel, Lluís Tremoleda.

El grup convidat en aquesta ocasió és el Cuarteto Albéniz de Prosegur, que van ser els guanyadors de l’última edició del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades. El quartet de corda de Madrid, creat el 1995, compta amb una llarga trajectòria i ha actuat en llocs emblemàtics com el Museu del Prado de Madrid o el Festival Internacional de Música Sacra de l’Equador. El grup està format per dos violins, una viola i un violoncel, amb Ivan Görnemann, Luis María Suárez, Héctor Cámara i Paula Brizuela.

El concert d’aquest diumenge es dividirà en dues parts: a la primera, interpretaran el quartet número 10 del soviètic Dimitri Xostakóvitx. A la segona part sonarà el quartet número 16 de Ludwig van Beethoven. Es tracta de l’últim treball de pes del compositor germànic.

El recital organitzat per l’hotel Santa Marta i amb la col•laboració de Solfa Recordings, està obert a tothom. Es farà aquest diumenge a l’ermita de Santa Cristina, a partir de les vuit del vespre.

Un cop acabat el concert, es farà un sopar al restaurant 58 de l’hotel, per al qual es necessita reserva prèvia. Es pot fer a través del telèfon 972 36 49 04.

spot_img

El + Vist