24.1 C
Lloret de Mar
Interior de la Sagrada Família, de Barcelona.

Concert de tres músics lloretencs, a la Sagrada Família

Natalia Ursataia, al violí, Silvia Castillo, a l’orgue, i Vitalii Karpov, al violí i viola, actuaran aquest divendres a la cripta del temple.

Interior de la Sagrada Família, de Barcelona.

Darreres Notícies

Tres músics lloretencs actuaran aquest divendres a la cripta de la Sagrada Família, a Barcelona. Ho faran en el concert “Pasqua, Llum i Música”, que comptarà amb un programa format per peces barroques, clàssiques i romàntiques.

Aquests artistes són Natalia Ursataia, al violí, Silvia Castillo, a l’orgue, i Vitalii Karpov, al violí i viola. Estaran acompanyats per la mezzosoprano gironina Titón Frauca. Plegats, interpretaran peces d’autors de gran prestigi dins de la història de la música com Vivaldi, Bach, Corelli, Piazzolla o Tchaikovsky.

musics lloretencs concert

Silvia Castillo, que convida els veïns a anar al concert, explica que “interpretarem un programa molt variat, amb peces barroques, clàssiques i romàntiques, i amb combinacions de trios i quartets”.

El concert “Pasqua, Llum i Música” se celebrarà aquest divendres, 21 d’abril, a les nou de la nit, a la Cripta de la Sagrada Família.

spot_img

El + Vist