12.5 C
Lloret de Mar

Concert solidari de la Fundació Guitart, avui a Lloret

Va a càrrec de la Festival Chamber Orchestra of Europe, que repassarà repertori de Mozart i Beethoven.

El director Horst Sohm
El director Horst Sohm

Darreres Notícies

La Fundació Guitart organitza avui un concert benèfic, que anirà a càrrec de la Festival Chamber Orchestra of Europe, amb el prestigiós director Horst Sohm i la violinista Johana Röhrig. La recaptació anirà destinada a diferents accions socials que du a terme la fundació.

El programa que interpretarà l’orquestra estarà dividit en dues parts. La primera comptarà amb peces de Wolfgang Amadeus Mozart, mentre que en la segona es farà un homenatge a Ludwing Van Beethoven.

El director de l’orquestra, Horst Sohm, ha estat al capdavant de diverses formacions de cambra, com la de París, la Mozart Festival, la Copernicus o la de Berlín. En el concert hi intervindrà la jove solista de violí Johanna Roerhrig, que ha guanyat múltiples premis en competicions internacionals.

La violonista Johana Röhrig
La violonista Johana Röerhrig

Pere Cabañas, vicepresident de la Fundació Climent Guitart, assenyala que “és una orquestra que té músics de diferents procedències d’arreu d’Europa, el director és amic de la Fundació i fa anys que ve a Lloret”.

Amb la recaptació que es faci del concert, la Fundació Guitart assenyala que “ens permet seguir plantejant projectes solidaris en els quals participem”.

El concert començarà a partir de dos quarts de nou, a l’Església Parroquial de Sant Romà. Les entrades, que valen 20 euros, en forma de donatiu, es poden adquirir al web de la Fundació Climent Guitart i també en els punts de venda anticipada. Aquest punts són la recepció de l’Hotel Guitart Central Park, el Café de la Vila i la Floristeria la Camèlia. A més, es podran comprar els bitllets a l’entrada de la parròquia, abans del concert.

spot_img

El + Vist