10.1 C
Lloret de Mar

Concurs de fotografia comunitària a Can Carbó, Mas Baell, Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

L’objectiu del certamen és reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. També es pretén afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística.

Un dels parcs de Can Ballell, un dels barris que formen part del concurs.
Un dels parcs de Can Ballell, un dels barris que formen part del concurs.

Darreres Notícies

Lloret de Mar convoca un concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. Està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari.

L’objectiu del certamen és reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. A més, també es pretén afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística a través, en aquest cas, de la fotografia.  

Josefina Fernández, tècnica de Ciutadania, subratlla que el concurs pretén “prendre consciència” de la realitat dels nostres barris.

El cartell del concurs de fotografia comunitària.

Hi haurà tres guanyadors, que es decidiran en una votació popular. La millor fotografia obtindrà de premi una càmera esportiva submergible, la segona millor imatge rebrà un objectiu lent per a telèfons mòbils i la tercera guanyarà un trípode per a telèfons mòbils.

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana, això sí, que les imatges siguin actuals, fetes durant el 2021.

El termini per presentar-les comença l’11 de gener i s’allargarà fins al 24 del mateix mes. Les bases del concurs es podran consultar ben aviat al web de l’Ajuntament.

Amb les fotografies més votades es farà una exposició a la Casa de la Cultura durant l’any que ve.

spot_img

El + Vist