14.7 C
Lloret de Mar

El correfoc il·luminarà aquesta nit els carrers del centre de la vila

La cercavila va a càrrec de la colla de diables Sa Forcanera.

El correfoc del 2016, a Lloret
El correfoc del 2016, a Lloret

Darreres Notícies

El correfoc il·luminarà aquesta nit els carrers de Lloret de Mar, en un dels actes destacats de la Festa Major de Santa Cristina. Com cada any, va a càrrec de la colla de diables Sa Forcanera, que garanteix l’emoció de gaudir d’aquest espectacle tradicional.

servicios profesionales jimenez

La convocatòria és a les 22 hores, a la plaça de la Vila. La sortida serà a les 22:30 hores en què el correfoc anirà des del Museu del Mar fins al passeig Manel Bernat. Marc Roig, membre de la colla de diables, assegura que “farem un bon espectacle i show pirotècnic”.

A l’hora de participar-hi, cal tenir en compte un seguit de recomanacions: “portar màniga i pantalons llargs, roba de cotó, barret de palla i en tot moment obeir les indicacions” que donin els serveis de seguretat, sanitat i dels mateixos diables.

Pel que fa als veïns i comerciants per on passa el correfoc, se’ls recomana tancar portes i finestres, protegir els vidres, enrotllar els tendals. I sobretot queda prohibit llençar aigua als participants i espectadors.

La cercavila obliga a tallar un seguit de carrers i a prohibir-hi l’estacionament. Des de les 15 fins a les 24 hores, no es podrà aparcar a la calçada exterior del passeig Verdaguer, ni al passeig Agustí Font o a la rambla Romà Barnés. Pel que fa a la circulació, es tallarà quan s’acosti el correfoc: de les 21:30 a les 24 hores. Les afectacions seran a les dues calçades del passeig Verdaguer, a Agustí Font, Camprodon i rambla Barnés.

spot_img

El + Vist