14.3 C
Blanes
Moment de col·locació de l'elevador, aquest migdia

Corset Teatre ha fet entrega de l’elevador elèctric per a la piscina de l’escola Ventijol

Per obtenir aquest elevador, el grup teatral de Lloret ha recaptat uns 3.800 euros amb la representació de l'obra 'Ese silencio incómodo'.

Moment de col·locació de l'elevador, aquest migdia

Darreres Notícies

La companyia Corset Teatre, de l’associació cultural i teatral Muekka, ha entregat avui un elevador elèctric a l’escola d’educació especial Ventijol. Aquest aparell permetrà l’entrada i sortida a la piscina dels infants amb mobilitat reduïda. El centre, que està situat a Blanes, dona servei a tota la comarca de La Selva.

L’elevador elèctric (Corset Teatre)

Per obtenir aquest elevador, el grup teatral va recaptar diners amb la representació de l’obra Ese silencio incómodo. La xifra recollida va ser de prop de 3.800 euros, entre les funcions que van fer a Lloret, Blanes i Santa Coloma de Farners.

Un dels membres de la companyia, Elías González, explica que des del Ventijol han assumit els costos de la posada en marxa de l’elevador i valora de manera molt positiva les aportacions rebudes per donar suport a la causa.

Com diem, els diners es van recollir amb la representació de l’obra Ese silencio incómodo, una tragicomèdia protagonitzada per una dona que pateix Alzheimer i que necessita explicar-ho als seus fills.

L’acte d’entrega de l’elevador per a la piscina de l’escola d’educació especial Ventijol s’ha fet avui al migdia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist