10.7 C
Lloret de Mar

Corset Teatre recapta 1.560 euros per al Centre de Distribució d’Aliments

Va ser amb la representació de l'obra 'Bajo Terapia' diumenge passat. La companyia està molt contenta de la bona resposta del públic.

Una escena de 'Bajo Terapia' (Corset Teatre)
Una escena de 'Bajo Terapia' (Corset Teatre)

Darreres Notícies

1.560 euros. És la quantitat que va recaptar Corset Teatre amb la representació de Bajo Terapia diumenge passat. Els diners es destinaran al CDA, el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

La funció va ser tot un èxit i el públic s’ho va passar d’allò més bé, segons Núria Domingo, directora de Corset Teatre.

“Va ser un públic més que meravellós. Sentíem les ganes que tenien de passar-s’ho bé i això a l’actor li dona molta força”

Núria Domingo

Les localitats estaven limitades per la Covid-19, però van esgotar-les totes i el teatre es veia ple.

El Teatre ple per veure 'Bajo Terapia' (Corset Teatre)
El Teatre ple per veure ‘Bajo Terapia’ (Corset Teatre)

La recaptació final, entre les entrades i l’urna de donatius, supera els 1.500 euros. Una quantitat que fa molt contents als membres de Corset, molt agraïts amb la col·laboració de tothom.

“Només tenim paraules d’agraïment per a totes les persones que van col·laborar, estem meravellats”

Núria Domingo

La idea és fer un petit acte simbòlic per fer l’entrega del xec.

Atès l’èxit que ha tingut en les dues representacions que han fet a Lloret, la intenció de Corset Teatre és intentar portar l’obra Bajo Terapia per diferents municipis.

A més a més, la companyia ja prepara un nou espectacle per estrenar al desembre, du a terme una extraescolar amb els alumnes de l’institut Rocagrossa i segueix molt activa amb el blog literari de microrelats La Papelera.

spot_img

El + Vist