21.6 C
Lloret de Mar

Crida de Càritas per aconseguir més voluntaris per al Gran Recapte d’aquest divendres i dissabte

De moment, a Lloret hi ha unes 130 persones apuntades, però encara en fan falta algunes més.

Una edició anterior del Gran Recapte
Una edició anterior del Gran Recapte

Darreres Notícies

Càritas de Lloret fa una crida per aconseguir més voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments, que es farà entre demà i dissabte. De moment, hi ha unes 130 persones apuntades, però encara en fan falta algunes més.

La presidenta de l’entitat, Lucía Echegoyen, ha explicat que les persones que vulguin col·laborar han de tenir disponibilitat, com a mínim, durant tres hores per col·locar-se davant dels supermercats i informar la població, a banda de recollir els aliments que es donin.

Tal com ha dit Lucía Echegoyen, els aliments que es demanen han de ser de llarga durada, és a dir, que caduquin com més tard millor. El que més necessiten és oli, conserves de peix i verdures, llet, productes infantils i llegum cuit. Echegoyen ha especificat que han de ser productes ja cuinats per fomentar l’estalvi energètic.

Els interessats en fer de voluntaris, han de posar-se en contacte amb Càritas de Lloret, al telèfon 972 36 32 78.

El Gran Recapte es farà entre demà i dissabte a vuit supermercats de la vila: l’Aldi, el Bonpreu del Rieral, l’Esclat, els Caprabo de Fenals i de l’Avinguda Vila de Tossa, el Consum de l’Avinguda Vila de Blanes, el Lidl i el Mercadona. A més, si hi ha prou voluntaris, s’ampliaria també al Novavenda i al Bonpreu de la plaça Pere Torrent.

L’objectiu és arribar a recollir unes 14 tones d’aliments, com s’ha aconseguit en altres edicions. Aquesta xifra permetria donar servei entre dues i tres setmanes als usuaris del Centre de Distribució d’Aliments de la vila, situat al carrer Girona.

La presidenta de Càritas a Lloret fa èmfasi en què la situació és complicada per a moltes famílies i fa una crida a la solidaritat de la població.

Una edició anterior del Gran Recapte (NRLL)

El Gran Recapte es durà a terme a tot el territori català demà i dissabte, matí i tarda. És l’onzena edició i aquest any té com a lema “Tot el barri voluntari”. Cal destacar que, en aquests moments, arreu de Catalunya, els Bancs dels Aliments atenen més de 195.000 persones.

spot_img

El + Vist