10.7 C
Lloret de Mar

Crida del Casal Municipal de la Gent Gran per ampliar el grup de country

Des que va esclatar la pandèmia, el grup s'ha reduït a la meitat i volen tornar a créixer fins a les 80 persones que havien estat.

Ballada de country de la gent gran a la Roca d'en Maig, aquest setembre
Ballada de country de la gent gran a la Roca d'en Maig, aquest setembre

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran fa una crida perquè els seus usuaris s’apuntin al grup de country, que està actiu durant tot l’any. És una proposta gratuïta que sempre ha funcionat molt bé, però des que va esclatar la pandèmia ha vist molt reduït el nombre de participants.

servicios profesionales jimenez

Ara són una quarantena de persones, però els seus responsables lamenten que havien arribat a ser el doble. Per això ara fan una crida i animen a tothom a assistir a les classes que duen a terme cada setmana per practicar plegats.

“Teníem un grup molt gran i s’ha anat reduint perquè la pandèmia ha frenat a molta gent, però jo els animaria que això és una cosa que no es perd i que ens va molt bé mentalment i ens belluguem molt”

Romà Ribas

El responsable de les sessions, Romà Ribas, afegeix que les classes de country tenen un resultat molt bo entre la gent gran que hi participa, perquè fan exercici, es relacionen amb altres persones i, sobretot, passen una molt bona estona.

“Molta moral, molta llibertat i, sobretot, alegria, perquè la base del nostre grup és passar-nos-ho bé i, com que ens agrada tant la música, ens ho passem bomba ballant”

Romà Ribas
Romà Ribas, als estudis de la ràdio
Romà Ribas, als estudis de la ràdio

Ara es trobaran un parell d’hores cada divendres, però a partir de mitjan octubre la cita és una hora dos cops per setmana, dimarts i divendres, al matí. S’hi pot apuntar, tant si té coneixements de country com si no n’ha ballat mai. De fet, Romà Ribas assegura que aprendre’n és molt fàcil i les persones noves s’hi enganxen de seguida.

Pel que fa al material, per a les primeres classes no cal dur res especial, simplement presentar-se amb calçat còmode. Després, però, tots els balladors acaben tenint una indumentària imprescindible, que inclou unes botes baixes i amb sola de pell, uns texans, una camisa i, sobretot, el barret.

Els balladors acaben tenint una indumentària que consideren imprescindible
Els balladors acaben tenint una indumentària que consideren imprescindible

A banda de les classes dos dies a la setmana, s’organitzen diferents ballades obertes a tothom al llarg de l’any. Com les que han fet aquest estiu, per primera vegada, a la Roca d’en Maig, que han estat un èxit.

“Hi ha molta gent que sap ballar country i, quan veuen que hi ha un grup ballant, s’hi afegeixen i a nosaltres això ens ha agradat molt”

Romà Ribas
Una de les ballades de country a la Roca d'en Maig
Una de les ballades de country a la Roca d’en Maig

Les persones interessades en apuntar-s’hi, s’han d’adreçar al Casal Municipal de la Gent Gran. Recordem que és una activitat gratuïta i que es fa durant tot l’any.

spot_img

El + Vist