21.6 C
Lloret de Mar

Crida per trobar voluntaris i voluntàries joves per al Punt Lila de les Barraques de Festa Major

L'objectiu del Punt Lila és conscienciar i informar sobre el protocol contra agressions sexistes i sexuals i, en cas que n'hi hagi, activar l'esmentat protocol. .

Punt Lila del passat mes de juliol
Punt Lila del passat mes de juliol

Darreres Notícies

Es busquen persones voluntàries per al Punt Lila que l’Ajuntament muntarà per a les barraques de la Festa Major de Sant Romà, els propers 15 i 16 de novembre.

A banda dels voluntaris, el Punt Lila també compta amb dues psicòlogues i l’objectiu de tots plegats és conscienciar i informar sobre el protocol contra agressions sexistes i sexuals i, en cas que n’hi hagi, activar l’esmentat protocol, juntament amb la policia. Ho ha detallat la tècnica d’Igualtat, Mercè Serrano.

De festa gaudim! (Ajuntament de Lloret de Mar)

El Punt Lila s’intal·larà en el mateix horari que les Barraques de Sa Romana. El perfil dels voluntaris que es busquen és de joves, tant nois com noies, a partir dels 18 anys. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a [email protected] o bé trucar al telèfon 687 70 80 08.

En aquesta mateixa línia, la regidoria d’Igualtat ha programat un curs nou de defensa personal. S’adreça a adolescents, en aquest cas només noies, que cursen entre 4t d’ESO i 2n de Batxillerat.

De moment, es farà una prova pilot durant sis dies: 25, 26 i 27 de novembre i 2, 3 i 4 de desembre; sempre a partir de les quatre de la tarda al pavelló municipal. És gratuït i les places són limitades; per inscriure’s cal adreçar-se a la regidoria.

Mercè Serrano i Ana García-Castany, avui als estudis (NRLL)

La regidora d’Igualtat, Ana García-Castany, creu que és una proposta molt interessat per empoderar les adolescents. 

El curs de defensa personal, que anirà a càrrec de Marga Puntada, es farà coincidir amb la commemoració del 25 de Novembre, dia internacional contra la violència masclista. Recordem que a Catalunya són vuit les dones assassinades per violència masclista en el que portem d’any. Una més que en tot l’any passat. A Espanya, 51 dones han mort a mans de les seves parelles aquest 2019. També una més ja que l’any passat.

spot_img

El + Vist