8 C
Lloret de Mar

Cristian Fernández (no adscrit) deixa la política local en acabar aquest mandat

Assenyala que "és el moment de tancar aquest cicle de vuit anys dedicats a la política municipal, que han estat intensos, amb desgast i la pandèmia pel mig, amb tot una etapa bonica que s'ha acabat".

El regidor no adscrit, avui a la ràdio.
El regidor no adscrit, avui a la ràdio.

Darreres Notícies

Cristian Fernández, regidor no adscrit de l’equip de govern de l’Ajuntament de Lloret de Mar, anuncia que deixa la política local en finalitzar aquesta legislatura. Explica que “és una decisió que no ha estat fàcil, pensada amb la família”.

servicios profesionales jimenez

En una entrevista a Nova Ràdio Lloret, assenyala que “és el moment de tancar aquest cicle de vuit anys dedicats a la política municipal, han estat intensos, amb desgast i una pandèmia pel mig, amb tot una etapa bonica que s’ha acabat” per dedicar-se a altres projectes professionals. Conclou que “ha estat un honor i un privilegi poder haver servit a la meva ciutat durant tots aquests anys i més, fer-ho des de d’àmbits de tanta responsabilitat”.

El regidor Fernández, en una visita a l’Ajuntament amb alumnes, al 2019.

Fernández, de 37 anys, va prendre possessió l’any 2015 amb les sigles del PSC. Amb aquest anunci, posa final a dos mandats consecutius com a regidor del consistori. En el primer mandat, va ser regidor de Comerç i Benestar. Mentre que des del 2019 fins ara, s’ha fet càrrec de Mobilitat, Cultura i Festes, a més del Pla Operatiu de Turisme.

Des del mes de març del 2020, ha continuat a l’equip de govern com a regidor no adscrit. Destaca la seva implicació en projectes destacats com la Capital de la Cultura Catalana o els fons europeus Next Generation, dels quals Lloret n’ha rebut 8 milions d’euros.

Fernández té estudis en dret, criminologia i política criminal i un postgrau en comunicació i lideratge polític. En l’àmbit professional, des de 2012 i abans de ser regidor de l’Ajuntament de Lloret, havia desenvolupat diferents responsabilitats en el sector turístic.

spot_img

El + Vist