6.7 C
Lloret de Mar

Cristina Cabañas és la primera dona en formar part del Rotary Club de Lloret

Des de l'entitat creuen que és un honor comptar amb Cristina Cabañas i reconeixen que els temps han canviat i no tenia cap sentit impedir l'entrada d'algú pel fet de ser dona.

Cristina Cabañas i la resta de membres de l'entitat (Rotary Club)
Cristina Cabañas i la resta de membres de l'entitat (Rotary Club)

Darreres Notícies

Cristina Cabañas és la primera dona en formar part del Rotary Club de Lloret de Mar.

El Rotary és una organització internacional privada, que treballa per prestar serveis humanitaris a les diferents comunitats i per promoure normes ètiques.

Es va fundar als EUA i avui en dia ja té presència en 200 països. La secció de Lloret de Mar va néixer fa 36 anys i, per primera vegada, compta amb una sòcia femenina. Per a Cristina Cabañas és un honor poder formar part de l’entitat.

“És un honor que no sé si em mereixo, però em fa molta il·lusió, crec que el talent no té gènere i espero que sigui l’inici perquè puguin entrar moltes altres dones”

Cristina Cabañas

De molt jove, Cristina Cabañas va formar part del Rotaract, que és la branca jove del club. A més, el seu pare en va ser un dels fundadors i el seu marit, Climent Guitart, en va formar part. Per tot plegat, i tenint en compte la funció de servei a la comunitat del Rotary, Cristina Cabañas va voler integrar-s’hi.

“M’agraden molt els objectius que té el Rotary i per tots els lligams familiars que hi tinc: el meu pare en va ser fundador, el meu marit n’era membre i jo havia format part del Rotaract, que és la branca jove del Rotary”

Cristina Cabañas

L’actual president del Rotary Club a Lloret, Joan Lluís Marigot, explica que la decisió d’obrir les portes a Cristina Cabañas es va prendre per unanimitat de tots els socis, que entenen que els temps han canviat i no té cap sentit que només es permeti l’entrada als homes.

“És evident que els temps han canviat i avui en dia no s’entendria que, una persona tan valuosa com la Cristina, pel fet de ser dona no entrés al club”

Joan Lluís Marigot

Cristina Cabañas s’encarregarà de gestionar les xarxes socials i col·laborarà amb tot el que pugui.

spot_img

El + Vist