21.6 C
Lloret de Mar
Cristina Cabañas

Cristina Cabañas i Elizabeth Keegan tornen a aparèixer a la llista de les 150 persones més influents en el sector turístic

Les dues lloretenques estan molt orgulloses d'aparèixer a la llista un any més.

Cristina Cabañas

Darreres Notícies

Les lloretenques Cristina Cabañas i Elizabeth Keegan tornen a aparèixer a la llista de les 150 persones més influents en el sector turístic de l’Estat espanyol. Es tracta d’una llista que elabora la consultora SERGESTUR i aquesta és ja la 4a edició.

Cristina Cabañas, presidenta de la cadena Guitart Hotels, assenyala que hi ha altres persones que també haurien d’aparèixer a la llista, però no hi són. De totes maneres, per a ella és un orgull haver estat escollida un any més.

“És un honor per al meu equip i per a mi, però és una llista on jo penso que haurien d’aparèixer molts altres professionals que els tenim molt a prop”

Cristina Cabañas

La llista es va començar a elaborar el 2020, en plena pandèmia, però ja s’ha convertit en una cita obligada per a la consultora cada any. Segons Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, és una cita molt esperada pel sector, que està expectant per veure qui hi apareix. En el seu cas, considera que és un orgull formar-ne part, sobretot com a representant de tot l’equip de Lloret Turisme i de la destinació en general.

“És important per mi no només poder representar el meu equip, sinó tot el sector lloretenc, de forma compartida amb la Cristina; som molt poquetes les persones representades a Catalunya dins d’aquesta llista”

Elizabeth Keegan

Segons SERGESTUR, els criteris de selecció es basen, entre altres coses, en el coneixement, l’experiència, la reputació i la responsabilitat social i personal. En aquesta edició, s’ha incrementat la presència femenina en càrrecs de responsabilitat i s’ha posat el focus en la gestió de persones.

spot_img

El + Vist