24.3 C
Lloret de Mar
Cristina Cabañas, a la gala dels Premis Climent Guitart 2023 (Fundació Climent Guitart)

Cristina Cabañas presentarà el seu cas d’èxit a l’E-Women d’aquest dijous

L’esdeveniment, que es farà a Girona, vol ser un altaveu per mostrar casos d’èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional.

Cristina Cabañas, a la gala dels Premis Climent Guitart 2023 (Fundació Climent Guitart)

Darreres Notícies

Cristina Cabañas, presidenta de la cadena Guitart Hotels, participarà aquest dijous en un road show anomenat E-Women. L’esdeveniment, que es farà a Girona, vol ser un altaveu per mostrar casos d’èxit de dones que han destacat per la seva trajectòria professional.

En aquesta vuitena edició, el fil conductor del fòrum és la diversitat. En aquest sentit, Cristina Cabañas, explicarà com han incorporat la diversitat a Guitart Hotels i els projectes de la Fundació Climent Guitart. A més a més, explicarà l’experiència de Guitart Hotels com a primera empresa turística gironina a tenir un Pla d’Igualtat, el qual van impulsar fa cinc anys.

“Estem molt contents de ser la primera empresa en tenir el Pla d’Igualtat; a nosaltres ens va anar molt bé poder-ho plasmar en un document i veure en quines coses podíem millorar”

Cristina Cabañas

L’empresària lloretenca explica que, en l’àmbit professional, la decisió més important que ha pres mai va arribar el 2014, després de la mort d’en Climent Guitart. D’aquí neix, també, el seu major èxit.

“Penso el meu èxit més gran va ser, el 2014, quan vaig decidir continuar, per continuar treballant per Lloret de Mar, pel turisme i perquè una empresa familiar amb 68 anys d’història pugui continuar escrivint les seves pàgines d’aquesta història tan bonica de la indústria de la felicitat”

Cristina Cabañas

Cristina Cabañas també parlarà de la seva trajectòria personal, tant dels seus inicis a la farmàcia com del pas a liderar Guitart Hotels. Però a banda de la seva feina a l’àmbit empresarial, Cristina Cabañas col·labora amb diverses organitzacions i entitats de voluntariat social, mostrant el seu compromís amb la responsabilitat social i el benestar de la comunitat. En aquest sentit, també parlarà de la Fundació Climent Guitart, la qual presideix.

L’E-Women tindrà lloc aquest dijous a l‘Auditori Caixabank, al carrer de la Creu de Girona, a partir de les deu del matí. L’esdeveniment està organitzat per Diari de Girona i Prensa Ibérica. L’acte està impulsat per Caixabank. El patrocinador principal és Toni Pons i compta amb la col·laboració d’Igrup i Prat Sàbat Advocats. Es pot fer la inscripció a eWoman Girona.

spot_img

El + Vist