14.8 C
Lloret de Mar

Cristina Catalan participa a ‘Murmullos de paz’, un espectacle de dansa solidari

S'estrena aquest divendres (22 hores) al teatre SAT de Barcelona i els diners que es recaptin es destinaran a l'ONG Proactiva Open Arms.

Cartell de l'espectacle
Cartell de l'espectacle

Darreres Notícies

La lloretenca Cristina Catalan és una de les ballarines d’un espectacle solidari de dansa, que s’estrena aquest divendres a Barcelona. Es titula Murmullos de paz i els diners que es recaptin es destinaran a l’ONG Proactiva Open Arms, que ajuda els refugiats que fugen a través del Mediterrani.

L’espectacle va a càrrec de la companyia de dansa àrab Rags Sahira i la creadora és la ballarina Gitza, que remarca que Murmullos de paz neix de la reflexió sobre la situació actual, tot i que no se centra en un conflicte bèl·lic en concret. De fet, la companyia Rags Sahira cada any intenta fer, com a mínim, un espectacle de dansa que tracti un tema social.

L’espectacle, que compta amb 13 ballarines, es representa aquest divendres al teatre SAT de Barcelona, a partir de les deu de la nit. Si algú no hi pot assistir, pot col·laborar amb la causa fent un donatiu com a fila zero. Les entrades es venen a través del correu electrònic [email protected].

spot_img

El + Vist