11.2 C
Lloret de Mar
Croades

‘Croades’, l’espectacle de Teatre de la Selva que projectarà el Teatre de Lloret aquest dimecres

Teatre de la Selva va estrenar l'obra el 2005 i va ser l'últim espectacle que es va veure a l'antiga Casa de la Cultura. La projecció és avui, a les 19 hores, per YouTube.

Croades

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret emetrà aquesta tarda, pel seu canal de YouTube, l’obra de teatre Croades, de Teatre de la Selva. La companyia local va estrenar l’obra de Michel Azama l’any 2005, sota la direcció de Pere Box.

Una escena de Croades (Teatre de la Selva)

Els actors van ser Marc Bertran, Cristina Aguirre, Albert Muntaner, Paco Moreno, Pere Box, Joan Pau Romaní i Joan Romà Ortiz. Aquest últim recorda amb molta estima l’espectacle, que van girar per diferents llocs i, a més, va ser l’última funció que es va poder veure a l’antiga Casa de la Cultura de Lloret.

Situada en un ambient bèl·lic, Croades és una tragèdia grotesca que parla de la fugida dels sentits i de la destrucció dels significats, dels valors i dels caràcters. La premissa de l’obra és que, en qualsevol moment, el dret pot convertir-se en violència, la veritat en mentida i un innocent en un assassí. Joan Romà Ortiz afirma que Croades és una tragèdia on es riu i una comèdia on es plora i en destaca l’espectacular escenografia.

Teatre de la Selva ha rebut amb alegria i satisfacció que el Teatre projecti l’espectacle aquesta tarda. Serà a partir de les set a través del canal de Youtube del Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist