19.3 C
Lloret de Mar
Disco Tropics

Cs presenta una moció perquè l’Ajuntament reclami la reobertura immediata de l’oci nocturn

A més, també vol que el Parlament i el Govern de la Generalitat creïn un pla d'ajudes per al sector i que hi hagi un diàleg constant entre el Consistori i els representants de l'oci nocturn a Lloret.

Disco Tropics

Darreres Notícies

Cs Lloret demana que es permeti la reobertura immediata dels locals d’oci nocturn. Amb aquest objectiu, la formació presenta una moció al ple de dilluns.

El més destacat és que reclama que l’Ajuntament insti a les administracions supramunicipals que permetin que el sector torni a obrir. El Govern de la Generalitat ja ha anunciat que treballa amb la idea que els locals de nit puguin aixecar les persianes per la revetlla de Sant Joan.

Però el portaveu de Cs a Lloret, Jordi Hernández, considera que és una data massa llunyana i, a més, considera que –tenint en compte experiències passades– la paraula del Govern no és de fiar.

“Volem que l’Ajuntament demani l’obertura immediata; creiem que de ser certa la data de Sant Joan és una mica tard i no sé si ens la podem creure”

Jordi Hernández

A més, la moció també preveu reclamar al Parlament de Catalunya i al Govern de la Generalitat que elaborin un pla d’ajudes al sector per garantir-ne la viabilitat.

Tot plegat, segons Cs, hauria d’anar acompanyat d’un diàleg constant entre l’Ajuntament i els representants del sector de l’oci nocturn de Lloret de Mar per establir de quina manera es podrien complir totes les mesures que marqui el Procicat.

Jordi Hernández remarca que el sector de l’oci nocturn té un pes molt important al municipi i se’ls ha de donar suport.

“El sector de l’oci nocturn és molt important, dona feina a molta gent i hi ha molta gent que ve a Lloret per l’oci nocturn”

Jordi Hernández

La moció es debatrà al ple de dilluns vinent, 31 de maig, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda. Es podrà seguir a través de la pàgina web i el Facebook Live de la ràdio.

spot_img

El + Vist