Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Edifici amb problemes d'ocupació a l'Avinguda Vila de Tossa de Lloret

Cs proposa crear un pla contra l’ocupació il·legal d’habitatges a Lloret

El grup municipal defensarà la proposta en el proper plenari.

Edifici amb problemes d'ocupació a l'Avinguda Vila de Tossa de Lloret

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Ciutadans portarà al pròxim plenari una moció per crear un pla local contra l’ocupació il·legal d’habitatges. A més, també demanarà que es posi en marxa una oficina d’ajuda, a través de la qual els veïns afectats puguin rebre assessorament i informació per resoldre els conflictes de convivència.

El principal grup municipal a l’oposició considera que calen mesures urgents per posar solució als problemes que es deriven de l’ocupació il·legal. A més, asseguren que en alguns casos hi ha “actuacions mafioses”, dedicades a ocupar habitatges “per després llogar-los a tercers”. Ciutadans destaca que aquestes situacions es donen a les urbanitzacions i en alguns edificis abandonats del centre.

Segons la formació taronja, hi ha “sensació d’impunitat absoluta” davant d’aquestes pràctiques i això provoca “sensació d’inseguretat i desprotecció” per als veïns afectats. En aquest sentit, asseguren que alguns ‘ocupes’ estan ben assessorats per dur a terme les seves actuacions.

Jordi Hernández, portaveu de Cs a l’Ajuntament, destaca que “falta informació, volem donar aquest servei als veïns, per ajudar-los” i afegeix “així els hi diem com poden actuar quan pateixen un problema de convivència per una ocupació il·legal”.

El grup de Ciutadans al ple del novembre del 2019.

La intenció de Ciutadans és que la seva proposta es porti a debat en el pròxim ple de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.