20.3 C
Lloret de Mar
Edifici amb problemes d'ocupació a l'Avinguda Vila de Tossa de Lloret

Cs proposa crear un pla contra l’ocupació il·legal d’habitatges a Lloret

El grup municipal defensarà la proposta en el proper plenari.

Edifici amb problemes d'ocupació a l'Avinguda Vila de Tossa de Lloret

Darreres Notícies

Ciutadans portarà al pròxim plenari una moció per crear un pla local contra l’ocupació il·legal d’habitatges. A més, també demanarà que es posi en marxa una oficina d’ajuda, a través de la qual els veïns afectats puguin rebre assessorament i informació per resoldre els conflictes de convivència.

El principal grup municipal a l’oposició considera que calen mesures urgents per posar solució als problemes que es deriven de l’ocupació il·legal. A més, asseguren que en alguns casos hi ha “actuacions mafioses”, dedicades a ocupar habitatges “per després llogar-los a tercers”. Ciutadans destaca que aquestes situacions es donen a les urbanitzacions i en alguns edificis abandonats del centre.

Segons la formació taronja, hi ha “sensació d’impunitat absoluta” davant d’aquestes pràctiques i això provoca “sensació d’inseguretat i desprotecció” per als veïns afectats. En aquest sentit, asseguren que alguns ‘ocupes’ estan ben assessorats per dur a terme les seves actuacions.

Jordi Hernández, portaveu de Cs a l’Ajuntament, destaca que “falta informació, volem donar aquest servei als veïns, per ajudar-los” i afegeix “així els hi diem com poden actuar quan pateixen un problema de convivència per una ocupació il·legal”.

El grup de Ciutadans al ple del novembre del 2019.

La intenció de Ciutadans és que la seva proposta es porti a debat en el pròxim ple de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist