24.6 C
Lloret de Mar
Una de les escenes de 'El inocente' rodades a Lloret (Netflix)

Cs proposa la creació, a Lloret, d’un itinerari pels escenaris de rodatges

La formació creu que cal aprofitar l'elevat nombre de rodatges que es fan cada any a la vila per ampliar l'oferta turística de la destinació. La proposta la presenta en forma de moció al proper ple municipal.

Una de les escenes de 'El inocente' rodades a Lloret (Netflix)

Darreres Notícies

Cs de Lloret proposa crear un itinerari turístic pels principals escenaris de la localitat usats en rodatges de pel·lícules, sèries i anuncis. El portaveu, Jordi Hernández, posa de relleu la bona feina que es fa des de la Lloret Film Office, que gestiona els rodatges a la vila, i creu que cal treure-li suc.

En aquest sentit, opina que seria bo que es creés un itinerari perquè els visitants poguessin descobrir espais on s’han rodat escenes de produccions que poden haver vist al cinema o a la televisió.

“Crear un fullet informatiu i posar uns petits cartells a les ubicacions on la gent pugui veure que allà s’han rodat pel·lícules, sèries o anuncis”

Jordi Hernández

Sense anar més lluny, fa setmanes que a Netflix és número 1 la sèrie El inocente, que ha rodat diverses escenes al municipi, protagonitzada per Mario Casas, José Coronado, Aura Garrido i Alexandra Jiménez. I, aquests dies, s’hi està rodant Bienvenidos al Edén, també de Netflix, amb actrius com Amaia Salamanca o Berta Vázquez, entre altres.

El regidor creu que és molt positiu per al municipi ser la seu de tants rodatges.

“Genera moviment econòmic: és gent que ve a Lloret a treballar uns dies, que moltes vegades s’han de quedar a dormir i a menjar, i també coneixen Lloret”

Jordi Hernández

Segons la formació taronja, l’elevat nombre de localitzacions usades fins ara ja permet la confecció d’un catàleg rellevant per dissenyar rutes de cinema. I això permetria, amb una despesa econòmica molt minsa, oferir als turistes una alternativa més al sol i platja.

Cs porta la proposta al proper ple municipal, en forma de moció, esperant rebre el suport suficient perquè pugui prosperar. Si s’aprova, hauran de ser els serveis tècnics qui acabin de donar forma a la idea.

spot_img

El + Vist