18.1 C
Lloret de Mar

Cs vol que el ple extraordinari per debatre l’estat del municipi es faci ara que acaba la temporada

La formació vol evitar que passi com l'any passat, en què es va convocar a tocar de les festes de Nadal i coincidint amb el ple de pressupostos.

Un ple d'aquest estiu
Un ple d'aquest estiu

Darreres Notícies

Cs reclama que el ple extraordinari monogràfic per debatre l’estat del municipi es convoqui com abans millor i que no s’esperi a finals d’any com es va fer el 2021. A més, demana que no es faci coincidir el mateix dia que cap altre sessió plenària.

Tal com marca el Reglament d’Organització Municipal (ROM), cada any s’ha de convocar aquesta sessió extraordinària entre setembre i desembre, però Cs considera que és ara, tot just quan acaba la temporada turística, que s’ha de fer la convocatòria. En aquest sentit, la formació critica que l’any passat es va convocar a tocar de les festes de Nadal i coincidint amb el ple de pressupostos.

El portaveu, Jordi Hernández, demana que aquest cop es doni la rellevància que mereix el ple per debatre l’estat del municipi.

“Pensem que el moment a Lloret bo per fer aquests debats ha de ser no molt després de finalitzar la temporada turística i que no es faci el mateix dia que un altre ple”

Jordi Hernández

Cs considera que és molt important celebrar aquest ple extraordinari per fer balanç de l’estat del municipi, ja que denuncien que Lloret de Mar està en un estat de deixadesa preocupant i que hi ha diferents aspectes que requereixen una solució.

“En termes generals ha estat un bon agost, veurem com arriba setembre, però continuem amb problemes de mobilitat, aparcament, venda de drogues al carrer… sembla que ens hi hàgim acostumat i això no hauria d’estar al carrer”

Jordi Hernández

La formació taronja farà la petició formal al proper ple ordinari, que s’ha de celebrar a finals de setembre.

spot_img

El + Vist