16.1 C
Blanes
Focs artificials (Viladecans)

Cs vol que hi hagi focs per la Festa Major de Sant Romà

La formació ho demana amb una moció al ple d'aquesta tarda, on també proposarà crear aparcaments dissuasius abans de la propera temporada turística.

Focs artificials (Viladecans)

Darreres Notícies

Cs presenta dues mocions al ple d’aquesta tarda. Una demana que s’organitzi un castell de focs artificials a la Festa Major de Sant Romà.

El portaveu de la formació taronja, Jordi Hernández, argumenta que seria una bona opció, tenint en compte que per la Festa Major de Santa Cristina fa dos anys que no hi ha focs artificials.

“Creiem que caldria aprofitar la festivitat de Sant Romà per celebrar uns focs artificials perquè són de gran estima i gran valor per als veïns de Lloret”

Jordi Hernández
circo de las estrellas

La segona moció de Cs, demana que es planifiquin aparcaments dissuasius al municipi.

Un aparcament dissuasiu, habilitat aquest estiu (Ajuntament de Lloret de Mar)
Un aparcament dissuasiu, habilitat aquest estiu (Ajuntament de Lloret de Mar)

El regidor del principal grup de l’oposició remarca que aquest estiu, amb l’elevada presència de cotxes a la destinació, s’han evidenciat les mancances d’aparcament que té el municipi. Per això és urgent trobar solucions abans que arribi la propera temporada turística.

“Cada estiu es dificulta molt el trànsit al municipi, però aquest estiu potser ha estat més visible”

Jordi Hernández

El ple municipal començarà a les sis de la tarda i tornarà a ser presencial, tot i que no es permetrà l’entrada de públic a la sala i se seguiran totes les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Com sempre, podreu seguir el ple, en directe, a través de l’FM, al 90.2, o bé dels canals telemàtics de NRLL: la pàgina web, YouTube i Facebook Live.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist