11.9 C
Lloret de Mar

David Gou és el nou xef del restaurant Sant Pere del Bosc

Per al xef és un pas important a la seva trajectòria i espera aconseguir tots els objectius que s'ha mercat en el món gastronòmic.

La presentació de David Gou com a xef de Sant Pere del Bosc
La presentació de David Gou com a xef de Sant Pere del Bosc

Darreres Notícies

El restaurant de Sant Pere del Bosc ha presentat el lloretenc David Gou com a nou xef de l’establiment, que passa a anomenar-se Sant Pere del Bosc “By DavidGou”. A més a més, és el nou xef executiu de l’Hotel Sant Pere del Bosc.  

servicios profesionales jimenez

Per a David Gou és un pas endavant important en la seva trajectòria professional i, a més, té una vessant sentimental, ja que és el primer restaurant gastronòmic on va fer pràctiques.

“Amb l’ajut d’una família que té molta trajectòria en el món de l’hostaleria i en un lloc idíl·lic com Sant Pere, tenim tots els factors per poder, amb la meva cuina, demostrar i complir amb tot allò que personalment vull”

David Gou

David Gou ha fet una crida a la gent de Lloret perquè s’animi a pujar al restaurant de Sant Pere i ha explicat que ha preparat dos menús degustacions, amb preus assequibles.

“El restaurant de Sant Pere, la gent sempre se l’ha mirat pensant que qui no té un elevat poder adquisitiu no pot venir, però volem trencar aquest mite i que la gent pugui venir”

David Gou

L’hotelera Cristina Cabañas ha elogiat el xef lloretenc i confia en què serà l’oferta complementària perfecta per a l’hotel boutique de Sant Pere. “Un  hotel que, a més, té un spa meravellós, amb productes d’alquímia, i una oferta d’unes vinyes i unes cates dels vins de quilòmetre, o metre!, zero, i ens faltava la cirereta pel pastís, que és en David Gou amb tot el seu bagatge i la cuina tan meravellosa que ell sap fer”.

“És un fitxatge de luxe, estem súper emocionats que en David hagi volgut venir a Sant Pere del Bosc i serà l’oferta complementària del nostre hotel boutique de cinc estrelles”

Cristina Cabañas

A la cuina, el segon de David Gou serà Jordi Tayla.

spot_img

El + Vist