14.1 C
Lloret de Mar
Montero, Dotras i Dulsat

David Montero, Joan Carles Dulsat i Xavier Dotras actuaran al Musicava d’aquest dissabte

El concert, com tots els del cicle, es farà aquest dissabte, a les dotze del migdia, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Montero, Dotras i Dulsat

Darreres Notícies

El saxofonista David Montero, el percussionista Joan Carles Dulsat i el pianista Xavier Dotras oferiran el segon concert del cicle Musicava. Serà aquest dissabte, a la Biblioteca de Lloret.

La proposta d’aquest trio d’artistes consisteix en una sessió de jazz, tot i que no serà l’habitual, ja que s’introdueix el piano i la percussió. Hi haurà una barreja de temes coneguts i altres peces de composició pròpia.

Un dels integrants de la formació, Xavier Dotras, ha explicat que, tot i que tots tenen vinculacions diferents amb altres grups, sovint s’uneixen per passar una bona estona.

El trio, en un concert

El concert, com tots els del cicle, es farà aquest dissabte, a les dotze del migdia, a la sala polivalent de la Biblioteca. Després d’aquesta actuació, en quedaran dues: el 25 de maig, amb Enric Carreras, Josep Soto i Xavier Figuerola, i l’1 de juny amb el Lucas Martínez Project i l’Ashton Sellars.

spot_img

El + Vist