7.2 C
Lloret de Mar

David Salcedo exposa les seves fotografies a la platja de Lloret

Per aquest cap de setmana, ha preparat una mostra de fotografies de banyistes, que exposarà en tovalloles a la platja, al passeig de Sa Caleta.

Bernardo Gaya és el guia de la mostra
Bernardo Gaya és el guia de la mostra

Darreres Notícies

Aquesta tarda, a les cinc, s’inaugura una exposició fotogràfica en un format original. És un recull d’instantànies de banyistes de la Costa Brava que es podrà veure a la platja mateix, a l’alçada del passeig de Sa Caleta. Les fotos, que són rodones, estaran exposades en tovalloles.

servicios profesionales jimenez

A més a més, hi haurà un guia que explicarà el contingut de les fotografies. És Bernardo Gaya, que fa un temps va venir a Lloret a fer un estudi de gavines, però finalment va decidir centrar-se en els banyistes.

Les fotografies les ha fet el lloretenc David Salcedo, que portarà la mostra a diferents punts de l’Estat espanyol i, per fer-ho, recrearà un trosset de platja allà on vagi.

En el cas de Lloret, la platja serà natural. Podreu veure l’exposició durant tot el cap de setmana al passeig de Sa Caleta. La inauguració és avui a les cinc de la tarda i es podrà visitar fins les set. L’horari de demà serà matí i tarda, de deu a dotze i de cinc a set; mentre que diumenge estarà muntada només al matí, de deu de dotze. L’exposició, titulada S’Amorra Amorra, comptarà amb les visites guiades de Bernardo Gaya.

spot_img

El + Vist