9.9 C
Lloret de Mar

David Salcedo exposa ‘S’amorra amorra’ a Barcelona fins al dia 17

L'exposició recull imatges de banyistes al litoral lloretenc .

Salcedo preparant l'exposició
Salcedo preparant l'exposició

Darreres Notícies

El fotògraf lloretenc David Salcedo exposa aquests dies la seva exposició S’amorra amorra a Barcelona; en concret, al centre cívic Can Basté (situat al Passeig Fabra i Puig, 274). Una mostra que ha rebut una menció d’honor del tretzè Fòrum Fotogràfic que organitza aquest equipament i que es pot visitar fins al 17 d’octubre.

servicios profesionales jimenez

L’obra recull una vintena d’imatges captades arreu del litoral lloretenc, que mostren diferents banyistes de manera simpàtica. Per exposar-les, les fotografies s’han imprès en tovalloles i s’han col•locat al damunt de matalassos inflables que pengen del sostre i, per tant, fan la sensació que floten. El mateix Salcedo assegura que la idea ha cridat l’atenció de diversos fotògrafs que han visitat l’exposició.

Aquesta exposició se suma a l’àmplia experiència de Salcedo en el món de la fotografia, que ha estat reconeguda en més d’una ocasió. Sense anar més lluny, l’artista ha guanyat, en els últims mesos, el premi al Millor talent FNAC de fotografia 2015 i el guardó titulat Una altra manera de mirar del Festival de Granada. Tot i així, el lloretenc té moltes ganes de seguir desenvolupant projectes fotogràfics i, amb optimisme, assegura que el millor encara està per arribar.

De moment, té l’agenda plena. La setmana que ve inaugura una altra exposició a Santa Coloma de Gramenet i, també la setmana que ve, s’inaugura la mostra de l’FNAC al Triangle de Barcelona.

spot_img

El + Vist