13 C
Lloret de Mar
Els intèrprets de 'El mètode Grönholm".

David Verdaguer, Emma Vilarassau o Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

La nova temporada, que comença el 7 de febrer, inclou 16 espectacles entre escena professional, familiar, 'off', musical i local.

Els intèrprets de 'El mètode Grönholm".

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

David Verdaguer, Mar Ulldemolins, Jordi Bosch, Emma Vilarassau, Lluís Gavaldà o Laura Aubert són alguns dels noms més destacats de la nova programació del Teatre de Lloret. L’equipament ha presentat el cartell dels 16 espectacles que es podran veure entre els mesos de febrer i maig.

El regidor del Teatre, Albert Robert, assenyala que “és una programació potent, espero que omplim tot i les restriccions”.

‘Com menja un caníbal’.

Albert Robert també posa de relleu que van reprogramant tots els espectacles contractats per donar suport al sector cultural. Recordem que el Teatre de Lloret va ser finalista als Premis Arc per haver mantingut la programació en plena pandèmia.

Algunes de les obres més destacades són “La cabra o qui és Sylvia”, que es podrà veure el 9 d’abril, o “El Mètode Grönholm”, el 9 de maig. A més, també hi haurà dos espectacles inclosos en el Programa Platea, que impulsa el Ministeri de Cultura: “Vidas enterradas”, el 20 de febrer, i “Amor oscuro”, el 5 de març. Són dues funcions que s’inclouen dins del Lloret Espai Off, que també comptarà amb “Infanticida”, el 12 de març, “Com menja un caníbal”, el 16 d’abril, i “Elda & Daniel”, el 24 d’abril. Enguany, a causa de la pandèmia, l’Espai Off es farà a dins del Teatre.

‘La infanticida’.

La programació també compta amb funcions de teatre familiar. La primera obra arribarà el 7 de febrer, amb “Error 404”, de la companyia andalusa Ángeles de Trapo. Pel 21 de febrer, hi haurà l’espectacle “Les aventures del lleó vergonyós”, del Pot Petit, mentre que el 14 de març es podrà veure “Mon Petit Souvenir”, de la companyia La Bleda. Per últim, pel 28 de març, s’ha programat “Berta la caputxeta. Tercera generació”, una nova versió del tradicional conte de La Caputxeta. A més, també hi haurà música amb Lluís Gavaldà i les Nits de Piano.

‘Error 404’

De moment, les entrades pels espectacles del mes de febrer ja estan a la venda. Es poden adquirir a través del web del Teatre i en altres punts de la vila com el Museu del Mar, El Puntet i el centre cívic del Rieral. Totes les funcions compten amb les mesures de seguretat de la Covid-19.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.