14.9 C
Blanes
Jurat del concurs de frases del 25N.

“Decideix per tu”, de Marçal López, guanya el concurs d’eslògans del 25N a Lloret

La frase finalista és "No et deixis la pell", de Juan Castillo, triada entre 350 propostes.

Jurat del concurs de frases del 25N.

Darreres Notícies

“Decideix per tu”, de Marçal López Dutren, és l’eslògan escollit per commemorar el dia contra la violència masclista a Lloret de Mar. Així, doncs, les pancartes i programa del 25N d’aquest any lluiran aquest lema.

L’ha escollit aquest dilluns al vespre un jurat format especialment per a l’ocasió, amb l’organització de l’Aurora. Una de les membres de l’associació de dones, Maite Rodríguez, argumenta que la frase triada és “contundent en donae empenta a les dones en situació de violència, també per qui veu aquesta violència, i és encoratjadora per a tothom”.

La frase finalista ha estat “No et deixis la pell”, de Juan Castillo Fernández. Segons el jurat, ha estat difícil triar donada la qualitat de les propostes participants. En total, s’han presentat 350 frases -una xifra important-, la majoria en català i castellà, i algunes en anglès. Segons l’Aurora, la majoria de participants són alumnes dels instituts de Lloret, que cada any s’impliquen en el 25N.

La diada principal arribarà el mateix 25 de Novembre, en què es durà a terme una performance, la lectura del manifest en contra de la violència masclista i el lliurament de premis als guanyadors del concurs de frases. En altres anys, els eslògans guanyadors a Lloret han estat: “Per mi, per tu, per tothom, prou violència” (2022), “Si ets indiferent, ets còmplice” (2021), “La llibertat no té gènere” (2020) o “La teva lluita és la meva” (2019).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist