19 C
Lloret de Mar
Marxa de les Platges 2019

Després de 40 anys, el Xino-Xano és el primer cop que suspèn la Marxa de les Platges

L'entitat i l'Ajuntament han esperat a l’últim moment, però la situació de pandèmia en què ens trobem ha obligat a prendre aquesta difícil decisió.

Marxa de les Platges 2019

Darreres Notícies

Primer cop a la història del Xino-Xano que la penya ha d’anul·lar la popular Marxa de les Platges, que organitza cada últim diumenge de setembre amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Un membre del Xino-Xano, Miquel Joancomartí, ha explicat que han esperat a l’últim moment, però la situació de pandèmia en què ens trobem ha obligat a prendre aquesta difícil decisió.

Recordem que la Marxa de les Platges de Lloret de Mar és un recorregut popular d’onze quilòmetres pel litoral del municipi. L’entitat ha valorat diferents opcions per poder fer la marxa amb les mesures necessàries, però es tracta d’una cita que cada any aplega al voltant de 1.500 persones de Lloret i de fora; a més, als participants se’ls trasllada a Cala Canyelles en vaixell o autocar i després es fa un esmorzar popular a la platja de Santa Cristina. Ateses les circumstàncies, el més responsable i prudent era cancel·lar la marxa.

Marxa de les Platges 2019 (Xino-Xano)

La Marxa de les Platges va néixer fa 40 anys i en aquestes quatre dècades, segons Miquel Joancomartí, s’ha fet amb mala mar o pluja intensa, però mai no s’havia hagut de suspendre.

Pel que fa a la resta d’activitats del calendari del Xino-Xano per aquesta temporada, l’entitat i l’Ajuntament treballaran colze a colze per intentar organitzar-les. Sempre, és clar, aplicant totes les mesures de la Covid-19 necessàries per minimitzar al màxim el risc de contagi.

Les properes activitats són la castanyada l’1 de novembre, la marxa a Sant Pere del Bosc el 15 de novembre, la Tirada a l’art el 6 de desembre i la Fira dels Sants Metges el 13 de desembre.

spot_img

El + Vist