17 C
Lloret de Mar
Mossos d'Esquadra (El Periódico)

Detenen un home per haver proferit amenaces homofòbiques a un noi a Lloret de Mar

El detingut té 35 anys i és veí de Sant Quintí de Mediona, a l'Alt Penedès. La víctima té 29 anys i passava el dia en un parc aquàtic amb una associació que promou la diversitat.

Mossos d'Esquadra (El Periódico)

Darreres Notícies

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per un delicte d’odi i unes amenaces homòfobes, aquest estiu a Lloret de Mar. En concret, la detenció s’ha fet a Vilafranca del Penedès i els fets van tenir lloc el 7 de juliol en un parc aquàtic del municipi.  

Segons ha comunicat Mossos d’Esquadra, l’agressor va insultar i amenaçar la víctima sense cap motiu aparent. El detingut té 35 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Sant Quintí de Mediona, a l’Alt Penedès.

Se l’acusa d’un delicte d’odi en l’àmbit LGTBI i un delicte d’amenaces. Les primeres amenaces es van produir a la zona dels lavabos, quan quatre homes van començar a riure’s d’un noi de 29 anys que estava d’excursió amb una associació que promou la diversitat. Un dels homes el va insultar amb expressions d’intolerància i menyspreu.

Unes hores més tard, a la zona dels tobogans, aquest mateix home va ser més contundent i el va arribar a amenaçar de mort; a més, el va insultar per la seva orientació sexual i s’hi va abraonar amb la intenció d’agredir-lo, fet que van evitar la resta de persones presents.

Finalment, la víctima i l’educadora es van desfer de l’agressor, van informar dels fets als treballadors del parc i van decidir marxar.

Els Mossos d’Esquadra afirmen que la denúncia de la víctima, així com les declaracions dels testimonis que van presenciar els fets i la recollida d’imatges, han estat claus per a la investigació, que va culminar ahir dijous amb la detenció d’aquest home a Vilafranca.

En aquest sentit, el cos de policia català fa una crida a totes les víctimes perquè denunciïn qualsevol tipus de discriminació o atac homòfob.

Pel que fa al detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, serà citat properament per declarar davant del jutge.

spot_img

El + Vist