4.2 C
Blanes
La Caserna de la Policia Local (Policia Local de Lloret de Mar)

Detingut el conductor d’un tràiler per multiplicar per sis la taxa d’alcohol permesa

Els fets van passar ahir dimecres i la Policia Local va poder actuar amb màxima celeritat gràcies a la col·laboració ciutadana.

La Caserna de la Policia Local (Policia Local de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret ha detingut un conductor d’un tràiler que multiplicava per sis la taxa d’alcoholèmia permesa. Els fets van passar ahir dimecres, a quarts de quatre de la tarda, tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

El detingut conduïa un tràiler de grans dimensions amb matrícula de Romania per l’avinguda de les Alegries. El regidor remarca que diversos veïns van detectar que estava circulant de manera negligent i gràcies a la seva advertència la Policia Local va poder actuar amb màxima celeritat.

Jordi Sais agraeix la col·laboració ciutadana, que assegura que cada cop és més freqüent i que sempre és de gran ajuda. I condemna la negligència del conductor detingut.

“Apel·lar a la responsabilitat dels conductors que ens van avisar, cada vegada és més normal i més freqüent que els veïns col·laborin quan presencien fets estranys a la via pública. I exposar la més enèrgica condemna a un conductor professional que hauria pogut provocar accidents de grans dimensions”

Jordi Sais

A banda de detenir-lo per alcoholèmia, els agents van aixecar un acte per parlar amb el mòbil mentre circulava.

El conductor, de nacionalitat britànica, va ser detingut i traslladat a la Comissaria de la Policia Local, mentre que el vehicle va quedar immobilitzat. Està previst que en breu passi a disposició judicial.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist