2.6 C
Lloret de Mar
L'espectacle 'Devoris Causa' es representa aquest cap de setmana al Teatre de Lloret.

‘Devoris causa’ posarà una carpa de circ a dins del Teatre

Un espectacle ple d'intimitat, que farà riure i que s'ha representat en tot el món, amb la companyia Escarlata Circus.

L'espectacle 'Devoris Causa' es representa aquest cap de setmana al Teatre de Lloret.

Darreres Notícies

El Lloret Espai Off arriba aquest cap de setmana al Teatre. Es tracta d’un espectacle de circ anomenat ‘Devoris causa’, de la companyia Escarlata Circus.

El Teatre de Lloret acollirà una inusual carpa de circ on es representarà aquest espectacle que promet posar en guàrdia els cinc sentits dels espectadors i, alhora, apel·lar al sentit comú.

El punt de partida de ‘Devoris causa’ és quelcom tan rutinari i quotidià com el fet de cuinar. A partir d’aquesta activitat comuna explicaran la història d’un personatge amb sorpresa inclosa.

Amaranta Gibert, directora del Teatre de Lloret, recomana ‘Devoris causa’, en que res no és fàcil ni és el que sembla. En què tot és pura ficció de la realitat i tot és realitat en la ficció. Afegeix que “és un espectacle ple d’intimitat, de poesia en moviment, un convit a un ritual quotidià farcit d’intriga i de tastets, en què riurem molt”.

“És un privilegi tenir aquesta companyia veterana de circ a Lloret, que ha fet més de 500 funcions en tot el món”

Amaranta Gibert

“Devoris causa” arriba aquest cap de setmana al Teatre de Lloret, amb el format Espai Off, en què es duran a terme fins a quatre funcions, entre divendres i dissabte. En cada representació, hi ha un aforament per a 50 espectadors.

spot_img

El + Vist