10.7 C
Lloret de Mar

‘Dies d’Aventura’ oferirà activitats de turisme actiu a preus especials durant un cap de setmana

Serà els dies 21 i 22 de maig i es faran activitats molt variades, com caiac, submarinisme, para-sailing o snorkel.

Practicant caiac al municipi (Lloret Turisme)
Practicant caiac al municipi (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Torna el cap de setmana temàtic Dies d’Aventura, amb un programa d’activitats de turisme actiu, que impulsa Lloret Turisme en col·laboració amb les empreses especialitzades en propostes a l’aire lliure que formen part del projecte Lloret Adventure.

servicios profesionales jimenez

Tindrà lloc els dies 21 i 22 de maig i comptarà amb un total de catorze activitats diferents, destinades a tots els públics i a totes les edats, a un preu especial. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha destacat algunes de les activitats previstes.

“Hi haurà, per exemple, sortides guiades de caiac tancat o doble, bateig de submarinisme, para-sailing, snorkel guiat, circuits al parc de cordes, bungee jumping, Sky Bus, ruta en quads i tastets de pàdel i golf”

Elizabeth Keegan

Les places són limitades i els interessats poden comprar els tiquets a la pàgina web de Lloret Turisme.

A més a més, tothom que reservi una experiència podrà accedir durant tot el cap de setmana als equipaments del Museu Obert de Lloret (MOLL) ensenyant el tiquet de l’activitat a les taquilles dels diferents elements patrimonials.

Elizabeth Keegan recorda que l’any passat, en plena pandèmia, es va impulsar aquesta iniciativa “per posar en valor que a més de tenir un entorn de platja i muntanya privilegiat, Lloret disposa d’una important oferta especialitzada per gaudir-ne i viure experiències úniques a través del turisme actiu”. A més, es va voler donar suport a les petites empreses de la vila que es dediquen a aquest àmbit.

“Donar suport a les petites empreses de casa nostra de turisme actiu i d’aventura, que són a Lloret i que a diferència d’altres empreses de casa són d’estructura petita”

Elizabeth Keegan

Actualment hi ha un total de 12 empreses de turisme actiu que formen part del projecte Lloret Adventure.

La promoció del cap de setmana Dies d’Aventura s’ha fet a Barcelona i àrea metropolitana i al sud de França. L’any passat, l’experiència va ser un èxit i les places es van exhaurir en només 24 hores.

spot_img

El + Vist