7.2 C
Lloret de Mar

Diferents artistes lloretencs actuaran des de casa a través d’Instagram Live per celebrar Sant Jordi

Els concerts duraran 15 minuts i es faran des del compte de cada artista. Hi participen: Cristina Collado, Joan Franch, Xavi Fornaguera, Crissy Z, Marta Romeu, Àlex Giral, Albert Torras i Guillem Costa.

Cartell dels concerts programats
Cartell dels concerts programats

Darreres Notícies

Diferents artistes de Lloret oferiran una bateria d’actuacions a través d’Instagram al llarg de la tarda per celebrar la diada de Sant Jordi. Els concerts, que tindran una durada de quinze minuts, es faran entre sis de la tarda i vuit del vespre.

servicios profesionales jimenez

La primera en actuar serà Cristina Collado, del grup Tapeo Sound System, al compte @collado8.

A un quart de set, serà el torn d’en Joan Franch, que comptarà amb la col·laboració de la seva mare i el seu nebot Guillem. Se’ls podrà seguir al compte @johnnyfrankenobi.

Tot seguit, actuarà en Xavi Fornaguera, que barrejarà temes coneguts amb algun de propi. El compte és @xavifornaguera i l’actuació començarà a dos quarts de set.

A tres quarts de set, actuarà Crissy Z, que també farà alguna peça pròpia del seu disc A Man Drowned, i un poema musicat. El seu compte és @crissy__z.

Marta Romeu, a través del compte @tramamusic, actuarà a les set.

Tot seguit, a un quart de vuit, amb guitarra i veu, arribarà l’Àlex Giral, del grup Maria Dolors, a @alexgiral_107.

Albert Torras oferirà una actuació de piano a dos quarts de vuit. Serà al compte @alberttorras.

I tancarà les actuacions, a tres quarts de vuit, Guillem Costa, a @gcosta_s06.

Tots els artistes s’han mostrat molt animats i agraïts de poder participar en aquesta iniciativa impulsada per celebrar Sant Jordi a través de les xarxes socials, atesa la situació de confinament que vivim.

spot_img

El + Vist