10.1 C
Lloret de Mar

Dissabte, Lloret és l’escenari de diverses activitats molt variades

La biblioteca organitza, aquest dissabte, una gimcana fotogràfica, anomenada Wikipedia Takes Lloret. La directora de l’equipament, Hermínia Marco, ha explicat que la idea és aprofitar les imatges per fer un arxiu dels indrets destacats de Lloret des d’un punt de vista cultural i patrimonial. Les inscripcions per participar-hi s’han de fer a la pàgina web […]

Wikipedia Takes Your City
Wikipedia Takes Your City

Darreres Notícies

La biblioteca organitza, aquest dissabte, una gimcana fotogràfica, anomenada Wikipedia Takes Lloret. La directora de l’equipament, Hermínia Marco, ha explicat que la idea és aprofitar les imatges per fer un arxiu dels indrets destacats de Lloret des d’un punt de vista cultural i patrimonial.

Les inscripcions per participar-hi s’han de fer a la pàgina web de la biblioteca o bé presencialment al mateix edifici. La gimcana es farà aquest dissabte al matí, de deu a dues.

I aquest dissabte hi ha més activitats programades. Dins dels actes de Festa Major, l’esplai Cap-i-cua farà tallers infantils al passeig Verdaguer. Serà a partir de les quatre de la tarda. A la mateixa hora, hi haurà una plantada de gegants, que faran una cercavila pels carrers del centre. A banda dels gegants de Lloret, hi participaran les colles de Caldes, Pont de Vilomara, Barri del Xup, Callús, Blanes, El Port de la Selva, Mataró i Riudarenes.

I també dissabte, a les sis, es farà un concert al teatre. Anirà a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes. L’acte l’organitzen els Amics de la Música de Lloret i els diners de l’entrada, que val cinc euros, es destinaran a restaurar l’orgue de la parròquia de Sant Romà.

Hem d’afegir que el concert de Los Rebeldes, programat per dissabte a la nit al Gran Casino Costa Brava, s’ha anul·lat.

spot_img

El + Vist