12.4 C
Lloret de Mar
Cartell

Dissabte s’inaugura nova temporada del Racó dels Contes

Aquest dissabte s'inaugura una nova temporada del Racó dels Contes a la secció infantil de la biblioteca. Fins al 25 d'abril, cada dissabte al matí s'explicaran contes per als nens i nenes a partir de tres anys.

Cartell

Darreres Notícies

Aquest dissabte s’inaugura una nova temporada del Racó dels Contes a la secció infantil de la biblioteca. Fins al 25 d’abril, cada dissabte al matí s’explicaran contes per als nens i nenes a partir de tres anys.

Cesca Mas, de la biblioteca, remarca que, a més, hi ha sessions especials dos divendres a la tarda i també dos dissabtes al matí en què els contes s’expliquen en diferents idiomes, a càrrec de les acadèmies CELL i l’Study.

Cesca Mas convida a les famílies amb nens petits a assistir al Racó dels Contes, perquè considera que és una molt bona activitat per als matins dels dissabtes.

Per aquest dissabte, s’ha convidat a Eva González, que explicarà Contes de Hans Christian Andersen. Serà a partir de dos quarts de dotze, a la secció infantil de la biblioteca, i l’entrada està oberta a tothom.

spot_img

El + Vist