15.4 C
Blanes

Diumenge se celebra l’onzena edició de la Festa de les Flors de les Alegries

Es demana als veïns que pugin flors i plantes per guarnir l'ermita i el paratge de les Alegries.

Darreres Notícies

La Festa de les Flors de les Alegries arriba aquest diumenge a l’onzena edició amb un munt d’activitats al llarg de tot el dia. El més destacat és que, com cada any, es guarnirà el campanar i es demana als veïns que pugin flors i plantes de tot tipus per decorar l’ermita i el paratge. El president de l’associació de veïns, Josep Carreras, ha avançat que es donarà un petit obsequi a tothom que col•labori amb la festa.

Pel que fa a les activitats, ha remarcat que aquest any la festa inclourà algunes de les activitats típiques de la Festa Jove, que no s’ha pogut organitzar per motius interns de l’associació -tot i que la intenció és recuperar la festa l’any que ve. En aquest sentit, es farà un espectacle de màgia amb el Mag John Herrera, hi haurà animació infantil amb Pere Box de Teatre de la Selva i actuarà la companyia Teles Trapezi Morralla.

La resta d’actes previstos segueixen la línia de cada any: exposició de rams i plantes i racons decorats, tallers, jocs i animació infantil, audició de sardanes matí i tarda amb la Cobla del Col•legi Santa Maria de Blanes i la Cobla Baix Empordà, sorteig de productes de la terra i dinar popular a càrrec del Xino-Xano. Els tiquets es poden comprar de manera anticipada al Puntet o al Museu del Mar per vuit euros o bé el mateix dia a l’ermita, per onze. I a dos quarts d’onze del matí està prevista la inauguració de les noves rajoles.

La festa començarà a les deu del matí i s’allargarà fins a quarts de vuit de la tarda. Com cada any, hi haurà autocar gratuït a dos quarts d’onze i a les quatre per pujar i a les dues i dos quarts de vuit per baixar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist