13.3 C
Lloret de Mar

Dj Tillo nominat als premis ‘I Am Rap Awards’ com a millor discjòquei

Després que un jurat especialitzat hagi escollit els cinc nominats, ara l’elecció cau en mans de la ciutadania.

Dj Tillo
Dj Tillo

Darreres Notícies

Dj Tillo ha estat nominat com a millor dj de rap del 2020 pels I Am Rap Awards, una guardons creats aquest any en plena pandèmia.

Després que un jurat especialitzat hagi escollit els cinc nominats, ara l’elecció cau en mans de la ciutadania. Per això el dj lloretenc fa una crida als veïns del municipi perquè el votin a través de la pàgina web del certamen. Podeu votar clicant aquí.

Per a ell, el guardó és un reconeixement a la seva trajectòria en el món del rap, “perquè feia molts anys que es no s’organitzaven uns premis d’aquesta magnitud”. “Em fa molta il·lusió i m’ha animat molt en aquest any tan estrany que portem tots”, ha assegurat.

“És una sorpresa després de tants anys en el món de la música, i en concret en el món del rap, estar una altra vegada a primera línia, que s’enrecordin de tu, del treball que has fet amb tanta estima durant aquests anys”

Dj Tillo

Els impulsors dels I Am Rap Awards reivindiquen que sovint la cultura del hip hop no ha rebut el reconeixement que es mereixia i per això han volgut impulsar aquests guardons.

Dj Tillo (Tecnologiadj)

Com diem, els premis neixen en plena pandèmia, que ha afectat molt al sector musical. El dj lloretenc, per exemple, ha pogut fer molt pocs concerts els últims mesos. Tot i així, assegura que ha aprofitat el moment per crear nous projectes.

“Des que va començar la pandèmia, he fet tres concerts amb Orishas i  i algunes masterclass, però res a veure amb altres anys que feia gires siderals amb 40 o 50 concerts i moltes sessions de dj”

Dj Tillo

Els I Am Rap Awards són els primers premis dedicats al Hip Hop espanyol. En total hi ha una dotzena de categories. En la de millor dj, a banda del lloretenc,també estan nominats Dj Nexxa, R de Rumba, Dj Sweet i Dj Ches. La gala d’entrega de premis aquest any es farà de manera virtual, però la intenció és, a les properes edicions, poder fer una gran festa.

spot_img

El + Vist