4.2 C
Blanes
La 'Misa rociera' del 2019

Doble celebració del Dia d’Andalusia a Lloret, amb un gruix d’actes durant tot el cap de setmana

La Casa de Cúllar commemora l'efemèride demà dissabte, mentre que la Penya del Granà i l’Associació Cultural de los Pueblos de Íllora ho faran diumenge.

La 'Misa rociera' del 2019

Darreres Notícies

Cada 28 de febrer es commemora el Dia d’Andalusia i Lloret de Mar ho celebrarà aquest cap de setmana amb dues festes.

La primera serà aquest dissabte, a càrrec de la Casa de Cúllar. L’entitat comptarà amb uns 130 participants de diferents punts d’Andalusia i Catalunya, que es reuniran a l’Hotel Monterrey. A les dues de la tarda hi haurà un dinar i a dos quarts de sis es farà l’Homenatge a les banderes. A més, també hi haurà ball i diverses sorpreses, tal com ha avançat el president de la Casa de Cúllar, Dani Torrente.

El pastís de commemoració del 2019 (Junts per Lloret)

Els interessats en participar han de reservar la seva plaça. El preu pels socis és de 32 euros i per les persones que no són sòcies de l’entitat, el preu és de 35 euros. En el cas dels menors, l’entrada val 12 euros. La Fiesta del Dia de Andalucía, amb la Casa de Cúllar, es farà aquest dissabte, a partir de les dues de la tarda, a l’Hotel Monterrey.

I per diumenge, la Penya del Granà i l’Associació Cultural de los Pueblos de Íllora també celebren el Dia d’Andalusia. La festa començarà a les dotze del migdia, amb una Misa rociera a la parròquia de Sant Romà. Després, a les dues de la tarda, hi haurà el dinar, que es farà a l’hotel Evenia. A continuació, cap a dos quarts de cinc de la tarda, serà el torn dels actes oficials per a la commemoració del Dia d’Andalusia. A més, també hi haurà actuacions d’agrupacions corals i artistes convidats, a més d’una sessió de balls amb les diferents associacions.

El preu per participar en el Dia d’Andalusia de la Penya del Granà i los Pueblos de Íllora és de 21 euros pels socis de l’entitat i de 26 euros per a les persones que no siguin sòcies.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist