14.3 C
Blanes
Les noies del Club Hoquei Lloret (CHLL)

Doble victòria del Club Hoquei Lloret, masculí i femení

Els nois de Xavi Albert han aconseguit la primera victòria de la temporada i les noies de Sergio Alonso han sumat tres punts que les situen quartes a la classificació.

Les noies del Club Hoquei Lloret (CHLL)

Darreres Notícies

Primera victòria de la temporada per al masculí del Club Hoquei Lloret. Va ser per 4-2 davant del CDM, en la quarta jornada de l’OK Lliga Plata. Els homes de Xavi Albet es van imposar amb els gols d’Oriol Segura, Arnau Vidal, Marc Montilla i Pau Palacín.

El partit va arribar al descans amb un triomf momentani dels lloretencs, després del gol d’Oriol Segura. Els rivals van empatar per mitjà de Javier Jurado, però els locals van tornar a situar-se per davant, en una acció d’Arnau Vidal. La resposta dels visitants va tornar a ser en forma d’empat momentani, però el Club Hoquei Lloret va quedar-se amb els tres punts gràcies als gols de Montilla i Palacín.

Celebrant la victòria (Club Hoquei Lloret)
Celebrant la victòria (Club Hoquei Lloret)

El president de l’entitat, Josua Pérez, reconeix que era un partit en què els dos equips arribaven amb “por”, per no haver puntuat encara.

“Els dos equips teníem por perquè teníem zero punts i ens va costar més del que podríem preveure”

Josua Pérez

És un triomf que els situa desens a la classificació, amb 3 punts.

El Club Hoquei Lloret femení també va vèncer. Va ser per 5-2 contra el Mataró. Les jugadores de Sergio Alonso van obtenir la segona victòria de la temporada, en un partit en què van ser superiors.

Elena Ruiz va ser una de les protagonistes del partit, amb un total de quatre gols. A més, també va veure porteria Paula Barranco. El president assenyala que va ser clau el 2-0 que van aconseguir en el primer temps per afrontar amb tranquil·litat la resta del partit.

“El Lloret va tenir un atac letal en la primera part, que ens va donar el 2-0 i la tranquil·litat per afrontar la segona part”

Josua Pérez

Les cinc dianes van donar el triomf a les lloretenques, per situar-se quartes en la classificació, amb 8 punts, a quatre del líder, el Club Patí Voltregà.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist