12.2 C
Blanes
Dolors Miquel

Dolors Miquel és la poetessa convidada per a la segona jornada del Lloret Radical Poesia

És una de les veus poètiques més reconegudes del panorama català actual. La cita és aquest dissabte, a les 19:30 hores, a la sala polivalent de la biblioteca. És gratuït.

Dolors Miquel

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba la segona jornada del Lloret Radical Poesia, el cicle dedicat al gènere poètic, impulsat per l’artista lloretenca Neus Dalmau. La poetessa convidada per aquesta nova sessió és Dolors Miquel.

Nascuda a Lleida l’any 1960, és una de les veus poètiques més reconegudes del panorama català actual. Compta amb una llarga trajectòria, en què ha publicat diferents volums de versos com, per exemple, Llibres dels homes, Haikús del camioner, una antologia de la poesia catalana medieval titulada Cap home és visible o La dona que mirava la tele.

La seva última obra ha estat El guant de plàstic rosa, que va rebre l’any 2016 el premi de poesia Ausiàs March de Gandia. A més de les seves publicacions, la poetessa també ha col·laborat en articles de premsa escrita i ha ofert recitals i xerrades en actes culturals. Dolors Miquel explica que el recital que oferirà aquest dissabte a Lloret serà “apoteòsic” i comptarà amb poemes de tot tipus”.

Els recitals es farà aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. Les portes són obertes a tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist