13.7 C
Blanes
S'impulsen dos cursos d'informàtica bàsica (Ajuntament de Barcelona)

Dos cursos d’informàtica inicial, al centre cívic del Rieral

Començaran la setmana que ve i es faran completament en línia. Les places són molt reduïdes perquè l'atenció serà molt personalitzada.

S'impulsen dos cursos d'informàtica bàsica (Ajuntament de Barcelona)

Darreres Notícies

El centre cívic del Rieral prepara dos nous cursos d’informàtica a partir de la setmana que ve.

En concret, són dos cursos d’informàtica bàsica que es faran completament en línia, a través de la plataforma Zoom. La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, matisa que un és molt inicial, per ensenyar les eines bàsiques de Google (com el Maps o el Calendari) i també l’ús d’algunes xarxes socials per fer videoconferències; mentre que l’altre se centrarà en el Microsoft Office.

Lara Torres reconeix que per a fer anar l’Office cal tenir un mínim coneixement previ, tot i que molt bàsic, mentre que l’altre curs s’adreça a persones que no dominin les noves tecnologies.

Tot i que es faran de manera virtual, les places són molt limitades perquè s’ofereix una atenció molt personalitzada.

Aquesta oferta complementa els cursos que ja ofereix el centre cívic des de l’octubre i que, arran de la segona onada, van passar a ser virtuals.

La regidora recorda que ara mateix el centre cívic del Rieral no està obert per a activitats de concurrència, però la ciutadania s’hi pot adreçar per obtenir informació o fer algunes gestions. A més, és un dels punts de votació en el procés participatiu per decidir com ha de ser la mobilitat del passeig marítim.

Els cursos són gratuïts i les inscripcions estan obertes, amb les places molt limitades, al correu [email protected] o al telèfon 972 36 44 06.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist