7.4 C
Lloret de Mar
Una escena de 'MiraMiró'

Dos espectacles per commemorar el Dia Mundial de la Dansa a Lloret de Mar

Avui (21 hores), El Mirall ofereix 'Oceans'i demà (12 hores), Baal Dansa oferirà 'MiraMiró'.

Una escena de 'MiraMiró'

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma aquest cap de setmana al Dia Internacional de la Dansa amb un seguit d’espectacles que ompliran el Teatre d’art en moviment. El primer arriba avui, amb l’obra Oceans, de la companyia blanenca El Mirall.

La funció es presenta com una celebració salvatge en què l’aparença i la realitat conformen la paradoxa de l’època actual, l’era dels likes. Els personatges actuen en un ball de mascares en que poden ser, per moments, persones molt diferents a les que són realment.

Oceans (El Mirall)

La companyia El Mirall és un grup de Blanes que va néixer a l’escola Joaquim Ruyra, fa 32 anys. Se centra en la pedagogia teatral per a joves i fan representacions de creació pròpia. Serà la primera vegada que oferiran un espectacle de dansa, amb el coreògraf Ferran Joanmiquel. En aquesta ocasió, sortiran a ballar fins a 15 intèrprets, entre els que hi ha tres lloretencs: Silvia Soliguer, Lali Barti i Albert Torras. “Oceans” es representa avui divendres, a partir de les 9 de la nit, al Teatre de Lloret. El preu de l’entrada és de 6 euros.

I demà dissabte, el Teatre de Lloret acollirà un espectacle de dansa i videoanimació per als més petits, titulat Mira Miró, a càrrec de la companyia Baal Dansa. La interpretació dels ballarins es desenvoluparà amb una selecció de l’obra gràfica de Joan Miró, tal com ha explicat Gaspar Morey, cofundador de la companyia i ballarí de l’espectacle.

A través dels colors, les formes geomètriques i les figures es crearà un univers imaginari, amb aventures i sorpreses. Tot plegat serà aquest dissabte, a partir de les 12 del migdia, al Teatre. El preu general de les entrades és de 7 euros. Pels menors de tres anys, l’espectacle és gratuït.

spot_img

El + Vist