30.1 C
Lloret de Mar
Alumnes de l'escola Immaculada Concepció

Dos grups de l’Immaculada Concepció i un de l’Institut Escola guanyen un premi del concurs VideoMAT

L’entrega de premis es farà aquest divendres a la tarda a l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona.

Alumnes de l'escola Immaculada Concepció

Darreres Notícies

Tres grups de Lloret de Mar han guanyat un premi al concurs VídeoMAT 2022. D’una banda, hi ha dos cursos de l’escola Immaculada Concepció i, de l’altra, un grup de l’Institut Escola.

Pel que fa a la Immaculada Concepció, a la categoria infantil i cicle inicial, els de P4 han guanyat amb un vídeo titulat “Qui fa més encerts, els de bàsquet o els de futbol?”.

Per la seva banda, que a la categoria de cicle mitjà i cicle superior, els de quart de Primària han estat els millors amb el vídeo “Quina hora és?”.

Ceci Martínez, professora del centre, remarca que en tots dos casos es mostra un clar exemple de com ha de ser un aprenentatge.

“En els dos vídeos es veu un clar exemple de com s’ha de fer un aprenentatge, primer hi ha una pregunta, una curiositat, i després hi ha una investigació”

Ceci Martínez

La Immaculada Concepció és concursant habitual en el VídeoMAT. El concurs va néixer el 2013 i ja aquell any l’escola de Lloret va guanyar amb un vídeo dels alumnes de P3. Això els va donar ànims per seguir presentant-s’hi cada any i han guanyat en diverses ocasions. Aquest cop, la victòria ha estat per als dos vídeos que havien presentat.

“El que té d’especial el VídeoMAT és que t’obliga a pensar les coses, a tenir una idea, a desenvolupar-la… Jo crec que els nanos després se’n recordaran, d’aquest aprenentatge”

Ceci Martínez

Per la seva banda, els alumnes de 3r de Primària de l’Institut Escola de Lloret han guanyat el premi especial de votació popular. L’entrega de premis es farà aquest divendres a la tarda a l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona.

spot_img

El + Vist