13.5 C
Blanes
Rosa Haba i Juan Velasco, als estudis

Dos ‘sketchers’ lloretencs participen en un simposi internacional a Portugal

Aquests aficionats a "pintar al moment" fan una trobada aquesta tarda al Turó Rodó.

Rosa Haba i Juan Velasco, als estudis

Darreres Notícies

Trobada d’sketchers, aquesta tarda, al Turó Rodó. Els uneix la passió per dibuixar i pintar al moment allò que veuen, tant si és un paisatge, un monument, un racó o una perspectiva que els inspira. Tarden una hora o potser una mica més en acabar un dibuix preciós, que és realment una obra d’art. Es tracta d’una activitat que va a més i que compta amb cada cop més practicants a Lloret de Mar.

Dos d’ells són Rosa Haba i Juan Velasco, que avui seran al jaciment ibèric, i que el passat mes de juliol van participar en un simposi internacional a Portugal. Amb més de 800 participants, vinguts d’arreu del món, van ser els únics lloretencs d’aquesta trobada.

Es defineixen com a “malalts del dibuix”, en el millor sentit del terme. I parlen també de “la teràpia del llapis”, en el sentit que no paren de dibuixar. Tot el dia i a tothora. Assegura que, per a ells, dibuixar és “una teràpia que els permet no pensar en res més”.

En Juan i la Rosa fan servir diferents tècniques per dibuixar. Especialment, l’aquarel·la, però també la tinta xinesa i rotuladors.

Aquests sketchers presumeixen d’haver pintat tot Lloret. afirmen que tenen predilecció pels jardins de Santa Clotilde, la parròquia de Sant Romà, les Alegries i aquesta tarda seran al Turó Rodó amb altres aficionats del territori gironí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist