8.1 C
Lloret de Mar

Dues empreses col·loquen vinils als iglús on Junts contra l’AME recull taps de plàstic

Són iglús ubicats a les deixalleries de Lloret i Vidreres, on s'hi poden dipositar taps de plàstic, que es venen per recaptar diners per a la investigació de l'atròfia muscular espinal.

Els nous vinils (Junts Contra l'AME)
Els nous vinils (Junts Contra l'AME)

Darreres Notícies

Junts contra l’AME no s’atura i segueix recaptant diners per a la investigació de l’atròfia muscular espinal i també rebent força col·laboracions.

servicios profesionales jimenez

L’última és per part de dues empreses, Teim Print a Lloret i Imprex Catalán a Vidreres, que han col·locat vinils en iglús ubicats a les deixalleries dels dos municipis, on es poden dipositar taps de plàstic.

El president de Junts contra l’AME, Pipo Molina, agraeix el gest i fa una crida a la població perquè guardi els taps de plàstic.

“Volem animar tothom que pugui que guardi taps que és un simple gest que pot ajudar moltíssimes persones”

Pipo Molina

Els taps també es poden deixar als punts de recollida que hi ha repartits en múltiples municipis, com Lloret i Vidreres mateix, però també Blanes, Palafolls, Vic o Hostalric, entre molts altres.

Recordem que els taps que es recullen es venen per reciclar i la recaptació es destina a l’Hospital Sant Joan de Déu, per a la investigació de l’atròfia muscular espinal, una malaltia que no té cura i que afecta els nadons.

La més greu, que és la que patia el petit Aran, apareix en el part o en els primers sis mesos de vida i els pacients no solen sobreviure als tres anys.

spot_img

El + Vist