23.1 C
Lloret de Mar

Eduard Coloma guanya les eleccions i presidirà el Club de Futbol Lloret fins al 2025

La candidatura d'Eduard Coloma va superar la de Tito Fornaguera per 53 vots a 28.

Els membres de la candidatura d'Eduard Coloma
Els membres de la candidatura d'Eduard Coloma

Darreres Notícies

Eduard Coloma presidirà el Club de Futbol Lloret durant les pròximes sis temporades. La seva candidatura ha estat la guanyadora de les eleccions. Va rebre el suport de 53 socis, davant dels 28 que es van decantar per la candidatura presentada per Tito Fornaguera.

En total, 81 socis van participar en les votacions, celebrades el passat divendres en el Camp Municipal d’Esports, dels prop de 120 que formaven el cens. El president de l’entitat, Eduard Coloma, assegura estar molt content i satisfet per rebre la confiança dels socis, portàvem sis anys ampliant part esportiva i econòmica, tenia la tranquil·litat d’haver fet una bona feina”.

Els socis, votant per escollir el nou president del CF Lloret.

Ara, Coloma inicia un nou mandat amb un equip que compta amb sis persones més: Moisés García, Òscar Domènech, Angelina Bonet, Jaume Bosch, Robert Hernández i Pep Cardona. Entre els principals objectius de la nova junta directiva hi ha donar continuïtat a la metodologia del futbol base, seguir el treball amb el Primer Equip i l’Amateur, mantenir l’estabilitat econòmica i ampliar el nombre de socis.

Eduard Coloma serà el president del Centenari. Encara es desconeix, però, en quin any se celebrarà. Tot i que sempre s’havia indicat que l’any de fundació del club era el 1921, els documents més antics que s’han trobat pertanyen al 1922. Per aquest motiu, es farà una recerca per determinar quina és la data correcta.

La nova junta directiva, encapçalada per Eduard Coloma, comença a treballar des d’aquesta setmana amb les primeres reunions per definir les línies a seguir en les pròximes temporades.

spot_img

El + Vist