18.3 C
Lloret de Mar
MontPhoto 2019

El 24è MontPhoto serà completament virtual per la pandèmia

El festival comptarà amb les millors ponències que ha tingut fins ara i, a més, ha batut rècord de participació amb 14.000 imatges de 68 països.

MontPhoto 2019

Darreres Notícies

Unes ponències de màxima qualitat i rècord de participació en l’edició més excepcional de MontPhoto, que per primera vegada s’haurà de celebrar en format online. La situació de pandèmia ha obligat el festival internacional de fotografia de natura a reinventar-se i, malgrat la complicació, això també ha vingut acompanyat d’alguns beneficis.

- Publicitat -

D’una banda, amb el format virtual es podrà arribar a molta més persones d’arreu del món. El director de MontPhoto, Paco Membrives, apunta que faran tots els esforços perquè el festival sigui dinàmic i interactiu.

D’altra banda, es podrà comptar amb molts ponents de primer nivell per dos motius: perquè la pandèmia ha obligat a suspendre moltíssims festivals i això els permet tenir més disponibilitat i perquè el fet de poder fer les xerrades des de casa els facilita la participació.

A banda de les interessants ponències, el festival també organitzarà un visionat de portfolis amb Kathy Moran, editora sènior de la revista National Geographic. Altres presències destacades seran les de Jari Peltomäki, fotògraf professional de vida salvatge; o Katy Gómez, guanyadora del prestigiós concurs Travel Photographer of The Year 2020.

També cal destacar que, contra tot pronòstic, el festival ha batut rècord de participació, amb 14.000 imatges procedents de 68 països diferents.

Aquesta serà la 24a edició de MontPhoto, que repartirà un total de 25.000 euros entre els guanyadors de totes les categories. El festival es farà del 30 de setembre al 3 d’octubre.

Cal destacar que els infants de Lloret han participat en la promoció del festival amb un espot audiovisual que es pot veure a YouTube. A més, l’organització prepara dos espots més per promocionar la 24a edició, que com hem dit serà virtual.

spot_img

El + Vist