7.4 C
Lloret de Mar
Yasuji Fusano a l'Aplec de la Sardana del 2019

El 53è Aplec de la Sardana, adaptat a la pandèmia, tindrà un record especial per a Yasuji Fusano

Fusano va morir de coronavirus als inicis de la pandèmia i a ell es dedica una de les tres peces que s’estrenaran al concert d'aquest diumenge, amb La Principal del Llobregat.

Yasuji Fusano a l'Aplec de la Sardana del 2019

Darreres Notícies

El món sardanista tindrà un record especial, aquest diumenge, per al desaparegut Yasuji Fusano, que recordem que va morir de Covid-19 als inicis de la pandèmia. A ell es dedica una de les tres peces que s’estrenaran a la 53 edició de l’Aplec de la Sardana, que –precisament atesa la situació de pandèmia- es farà en un format diferent a l’habitual.

En aquest sentit, s’ha programat un concert de cobla amb La Principal del Llobregat, diumenge a la tarda. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que el context que vivim implica fer adaptacions, a l’espera de poder tornar a celebrar l’aplec al paratge de Santa Cristina.

“Malauradament ens hem d’acostumar a fer els esdeveniments que fèiem abans de la pandèmia de manera adaptada”

Cristian Fernández

La sardana dedicada a Yasuji Fusano l’ha composat Jaume Cristau, compositor a qui, precisament, es ret homenatge aquest diumenge. El regidor argumenta que el finat mereix aquesta sardana per la seva vinculació amb el món sardanista.

“És un homenatge que evidentment creiem que es mereix, per la seva vinculació amb el món de la sardana”

Cristian Fernández

El concert de cobla amb la Principal de Llobregat es farà aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre de Lloret i a partir d’avui dimecres ja es poden recollir les invitacions al Puntet o al web del Teatre. Per les mesures anti-Covid, l’aforament està limitat a 200 persones.

spot_img

El + Vist