18 C
Lloret de Mar

El Banc del Temps pintarà les cares a la mainada per Carnaval

Serà aquest dissabte, a la sala infantil de la biblioteca, entre les dotze del migdia i dos quarts de dues.

Maquillant a una nena (Banc del Temps)
Maquillant a una nena (Banc del Temps)

Darreres Notícies

Dins de la celebració del Carnaval, el Banc del Temps organitza un taller de maquillatge per a la mainada. Serà aquest dissabte, a la sala infantil de la biblioteca, entre les dotze del migdia i dos quarts de dues.

servicios profesionales jimenez

Una representant del Banc del Temps, Maite Rodríguez, explica que l’activitat està oberta a la mainada que vulgui maquillar-se, però també als adults que vulguin col·laborar pintant als petits.

“Posarem les pintures, els nens triaran de què volen anar i els pintarem i sortiran ben macos”

Maite Rodríguez

Amb propostes com aquesta, el Banc del Temps posa de relleu les habilitats de les persones i, a més, fomenta la participació en les activitats del poble.

“Volem fer veure totes les habilitats que té la gent, a les quals moltes vegades no els donem importància, per exemple hi ha gent que és molt hàbil maquillant”

Maite Rodríguez

El taller de maquillatge, que sempre és un èxit, es farà aquest dissabte a la sala infantil de la biblioteca, entre les dotze del migdia i dos quarts de dues. Abans, recordem que hi ha sessió del Racó dels Contes. En aquest cas, David Planas oferirà el Carnescontes, a la mateixa sala infantil, adreçat a infants a partir dels tres anys. Començarà a dos quarts de dotze.

spot_img

El + Vist