23.1 C
Lloret de Mar

El Banc del Temps tanca els tallers de cuines del món amb la República Dominicana

Serà avui, a les 17.30 hores a la Biblioteca. Mentre que demà, organitza una trobada per tancar la temporada al parc de la platja de Fenals.

Taller de cuina hindú
Taller de cuina hindú

Darreres Notícies

Aquesta tarda, el Banc del Temps organitza l’últim taller de cuina de la temporada, dedicats a la gastronomia de la República Dominicana. Els participants podran tastar plats típics d’aquest país americà.

Taller de cuina argentina (Banc del Temps)

Al llarg del curs s’han fet diferents tipus de cuina com argentina, cubana, russa o polonesa. L’última serà dominicana, a partir de dos quarts de sis, al primer pis de la Biblioteca, tal com ha explicat Conxa Alférez, membre de l’Associació de Dones l’Aurora, l’entitat que gestiona el Banc del Temps.

I per dissabte, el Banc del Temps tancarà la temporada amb un pícnic al parc de la platja de Fenals. La trobada servirà perquè les persones que hi assisteixin, que portaran un plat per compartir, es coneguin entre elles. La convocatòria és aquest dissabte al matí, a dos quarts d’una. 

Les valoracions d’aquesta temporada en el Banc del Temps són molt positives. Al llarg d’aquests mesos, s’han organitzat diferents activitats, totes gratuïtes, com tallers d’idiomes o de dansa.

spot_img

El + Vist